Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Camilla - 18 mars 2009 19:48

Kanske inte lika kaxig som i måndags eftersom vi har käkat köpmat 3 dagar i rad ;) Haha

Har väl pangat till 1kg på 3 dagar nu som straff! Haha...

Idag fick Kita träffa tuffa killarna Balder och Loke i orminge och leka i en hundgård... + att hon fick träffa 2 hundar till dom kom in och hon skötte sig så fint.

Det var röj i över en halv timme. Snacka om trötta hundar OCH jävligt skitiga... Hua!

Då påminner Tobbe lite glatt om att vi inte kan duscha Kita. FUCK!
Men som tur är har vi söt-Kattis. Det var bara att skicka ett mess och traska ner och låna badkaret där.

Jag var skit nöjd och Kita bitter men nu luktar hon schampoo istället för hundrastgård! Perfekt, nu är hon välkommen att sova med oss i sängen igen.

Luffar-Tobbe och Luffar-Camilla har precis kommit upp från en dusch i tvättstugan. Känns faktiskt lite nördigt att springa ner där i morgonrock, men det är ju värt det. Snart har vi ett fiiiint badrum!

Bebben bökar i magen och säger HEJ! :)

Nu börjar jag inse att söt-bebben faktiskt når revbenen utan problem. Har hitills inte gjort särskilt ont men det känns lite läskigt när en fot spelar på revbenen. Börjar tro att bebben faktiskt har börjat trivas med huvudet neråt och rumpisen uppåt nu. DUKTIG BEBIS!!! :)

Sen lilla bebben ska du inte glömma att du ska komma ut ca. 2-3 veckor för tidigt och inte ta för lång tid på dig och inte göra illa mamma allt för mycket. TACK på förhand! (just det du ska vara lugn och gilla sovmornar också)....

Inte allt för mycket att kräva va!? Eller!? ;)

Ovido - Quiz & Flashcards