Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Camilla - 7 mars 2009 16:22

Idag var det dags att bestämma oss för kakel, klinker, handfat osv.

Så det blev en tur förbi både Biltema, Coop och Bauhaus.

Vi hade för en gångs skull riktig tur. På Bauhaus hade de 20% rea på just det märket vi hade kikat på handfat, överskåp, underskåp och blandare så vi kapade det direkt idag + klinker till badrummet. 6000:- för allt! Ett riktigt kap!

Nu äntligen ska det bli badrum. Nu känns det på riktigt! På måndag börjar rivningen =)

Vi tjuvstartade lite idag med att tömma badrumsskåp osv!

Vi var även på Lindex idag och handlade present till syrrans yngsta Sara, som döps imorn. Blev en jätte söt klänning med matchande byxor. Bebben sparkade hej vilt i magen och sa till mej: "Jag vill också ha något" och blödig som jag är så SJÄLVKLART! Så bebis fick en body, byxor och såååå söta små strumpor. Detta i strl 50 eftersom det vi tidigare köpt var 56 men när vi kom hem var allt EXAKT lika stort så om det här var stort i storleken eller det vi köpt innan var smått det har jag ingen aning om! Men kotten och jag är nöjd över inköpen idag! Till och med Tobbe såg super nöjd ut över dom så himla gulliga strumporna!

Igår kväll blev det tacos hemma hos mamma och pappa och idag blir det pepparbiff och bakad potatis hos oss! MUMS FILIBABBA!!!! =)

Nu ska jag gå och ta mina piller jag har glömt idag. Har glömt både vitaminerna och järntabletten. FY på mig! Jag mår verkligen apa om jag inte sköter mig.

Ovido - Quiz & Flashcards