Alla inlägg den 16 september 2008

Av Camilla - 16 september 2008 20:15

En lång och tung dag på jobbet. Är så sjukt trött och hungrig hela tiden och magen ser ut som en ballong. Man kan ju undra hur lång tid det tar innan folk frågar om det är en bulle i ugnen. Blir nog till att köpa lite mer bylsiga kläder så man kan dölja det på jobbet ett litet tag till. Vill bara att nära och kära ska veta det såhär tidigt... Inte kan vi hålla en sådan hemlighet eller! Det riktigt bubblar inom både mig och Tobbe att få berätta.

Slutade 17, Tobbe och Kita kom och hämtade mig vid jobbet och vi tog en liten sväng förbi djuraffären och shoppade lite medicin till fiskarna. Inger, Siri, Sigrid, Berit och Britta har fått vita pricksjukan och håller på att dö!!! Nooooooo!

Vid middagen berättade jag!

(Jag) -"Jag kan inte hålla mig"

(Mamma) -"Är du med barn?"

Varpå jag blir helt paff och säger:

-"Jaaa ni ska bli mormor och morfar snart igen" (Storesyrran har beräknad födsel om ca 1vecka)

Dom verkade bli jätte glada. Även syrrorna såg riktigt glada ut! Fick stoooor grattis kram av mamma!


Jag är så mobbad... Senare på kvällen efter lite familjemys och Idol slog tanken mig. Tänk om jag inte är gravid och har berättat för så många redan!? :P

Så vi for till Coopen 21.30 på vägen hem och köpte ett test som jag ska göra i morgon bitti. Vet ju lixom att jag är gravid men behöver det bekräftat igen för att förstå det!

Tobbe bara skrattar åt mig...

Ovido - Quiz & Flashcards