Alla inlägg den 14 september 2008

Av Camilla - 14 september 2008 18:39

Vaknade 6.30 och var super kissnödig men ville inte göra testet så tidigt för att jag inte skulle kunna somna om efter, oavsett om det var possitivt eller negativt. Men till slut tog kissblåsan över och jag blev tvungen att gå upp... Tobbe & Kita låg och sov sött vidare i sängen.

Jag satte mig vid datorn ett medan jag väntade de långa 5 minuterna på vad testet visade...

Efter exakt 5 minuter gick jag in i badrummet och tittade! Och Wiiiiieeee testet visade två tydliga streck!!! Jag kan knappt tro det! Jag är gravid! Många tankar for omkring i mitt nyvakna huvud. Jag hade aldrig trott att det skulle gå så snabbt.

Jag tassade in i sovrummet till Tobbe och pussade honom på kinden och sa " Du ska bli pappa"... Reaktionen var på zombienivå, han fattade inte alls. "Får jag sova några timmar på det" ? ... Hahaha. Sen vaknade han till och frågade "Var det sant det du nyss sa, ska jag verkligen bli pappa"?

Sen var det slut på den sovmorgonen. Vi låg lyckliga och tvärpigga klockan 7 en söndagsmorgon vilket aldrig har hänt förut!

Vid 8 gav vi upp att försöka somna om och gick upp och åt frukost. Även Kita fick frukost sen bara för att fördrviva tiden åkte vi till brukshundklubben och tränade agility med Kita.

Efter det åkte vi till Tobbes föräldrar som även dom undrade vad som hade slagit oss eftersom vi var uppe så tidigt :P

Vi berättade nyheten där hemma, vilket blev en glad nyhet! :)

Senare på dagen åkte vi och kollade lite mer på bilar, vi har ju bestämt oss för att det blir volvo!

Fattas bara villa sen. Eftersom vi redan har vovve och snart bebis!

Hejsvejs

Ovido - Quiz & Flashcards