Alla inlägg under april 2009

Av Camilla - 6 april 2009 22:02

Ja äntligen. Snart ska jag inviga min första kissning på toaletten i badrummet när det faktiskt går att spola! Helt fantastiskt! =)

Känns ju riktigt häftigt.

Och som det verkar nu så är det onsdag som gäller för invigning av duschen! sen börjar det närma sig att det är klart i badrummet!


Under gårdagen införskaffade vi oss en tvättmaskin som ska få flytta in i badrummet imorgon tror jag det blir :)

På Biltema lyckades vi fynda en badbalja och själva "insatsen" som bebis ska kunna ligga i sen. Känndes bra att hitta sådant på Biltema till ett riktigt bra pris!

Blev ju såklart tvungen att lägga in en bild på baljan, med på sidorna är de 2 söta bodysarna bebben fick från Linda och Selius. De är ju så söta som kommer med presenter till bebben när den fortfarande är i magen :)

Jag och Tobbe blev glada och jag tror bebben kommer bli jätte fin i dem båda!

I morgon blir det en magbild... Det är dags! Naveln börjar bli bra charmig nu när den flyttat ut på heltid!

Av Camilla - 5 april 2009 10:07

Torsdag och Fredag spenderade jag med jobbet ute på djurönäset på konferens. Riktigt trevligt!

Tro det eller ej men lilla gravida jag var uppe senast av alla, många chockade över att jag orkade :) Men jag hade ju så trevligt prata med rumskompisen så sova glömde vi bort till typ 2 då vi insåg att vi skulle upp senast 7.

Kom hem till mina älsklingar runt 5 på fredagen. Båda helt lyckliga. Tobbe blev tvungen att klappa lite extra på magen som hade varit borta ;)

Sen kom Linda och Selius på besök från Flen och ska vara i Stockholm ett par dagar så det blev god middag och mys med dem under kvällen, och söt-Kattis såklart ;)

Heidi var här under en timme och roade oss alla på högsta nivå innan utgång!

Vaknade på lördagen av ett UNDERBART väder! Man blev ju alldeles till sig och heeelt lycklig. Linda och Kattis var i stallet hela dagen. Jag, Tobbe, Selius och Kita tillbringade dagen i solen med läsk och glass! Kita passade på att ta årets första bad (galning) nere i hamnen. Hon badade bara benen som tur var och hade jätte roligt med alla stenar som fanns!

Kvällen bjöd på mycket trevligt folk och GRILLNING! Mums! Och vi åt ute, så himla mysigt även fast det blev lite kyligt efter ett tag. Kita bjöd på en fin show mellan husen när hon flög på en annan hund när vi inte hann stoppa hennes framfart. Någon som vill ha henne!? Hon är billig, dessutom löper hon!

Idag får man se vad som händer. Inte lika underbart väder idag inte. Regnet det bara öser ner! :P Tobbe får ta ut Kita på promenad. Perfekt!

Bebis verkar växa som h*n ska i magen. Det är för det mesta väldigt lugnt och jag börjar inse att det är nog väldigt trångt och bebis har nog hunnit blivit ganska stor. Jag försöker berätta för bebis varje dag att h*n inte ska bli större än ca 3500gram! :P Får se om jag lyckats!

Av Camilla - 1 april 2009 21:47

Jag var verkligen sjuuuukt trött när jag gick och la mig vid halv 10 igår och trodde jag skulle somna hur snabbt som helst.... men icke!!!
Hade fortfarande inte somnat när Tobbe kom in och la sig (måste varit runt halv 12). Vid halv 1 låg vi båda fortfarande vakna. Runt 1 eller så måste Tobbe ha somnat (lyckost)... men inte lilla jag!

Jag har bara haft lite mikrosömn till och från hela natten. Började få riktigt panik runt 3 när jag insåg att jag fortfarande inte somnat ordentligt och skulle upp vid 05.45

När klockan var runt 04.45 var jag helt gråtfärdig och utmattning för att jag fortfarande inte somnat ordentligt. Frågan är varför!?

Har ingen aning.

Är dock grymt imponerad av att jag varit så himla pigg hela dagen och är hyffsat pigg fortfarande. Och jag har dessutom fått en massa vettigt gjort sen jag slutade vid 3 idag!

Jag har:
- Fortsatt Tobbes mormors storstädning i vardagsrummet, vilket innebar hysterisk dammning och torkning överallt och tömning av vitrinskåpen på alla glas som fanns - de åkte in i diskmaskinen. Blev nogrann torkning av glashyllorna. Oj vad fint det blev!

- Åkt till Jysk med Tobbe och inhandlat en byrå

- Monterat byrån som nu står snyggt och prydligt här bredvid datorn. Oj vad den rymde massa (skit) som vi hade vi datorn. Nu ser man databordet!

Resten av lådorna ska bli för babykläderna. Perfekt!

- Jag har dammsugit en snabbis i hela lägenheten

- Jag och Tobbe har burit ner en massa skit till förrådet

- Jag lyckades även laga middag :)

- Klippt Tobbes tånaglar. Ja jag vet Usch och fy! Det var äckligt. Men vad ska man göra när han är handikappad!?

- Varit ute med Kita så hon blev nöjd och trött för kvällen


Nu hoppas jag med detta att jag ska sova som en stock i natt! :D Vad tror ni!? Jag är rätt säker på att jag kommer lyckas!

Ovido - Quiz & Flashcards