Alla inlägg den 1 april 2009

Av Camilla - 1 april 2009 21:47

Jag var verkligen sjuuuukt trött när jag gick och la mig vid halv 10 igår och trodde jag skulle somna hur snabbt som helst.... men icke!!!
Hade fortfarande inte somnat när Tobbe kom in och la sig (måste varit runt halv 12). Vid halv 1 låg vi båda fortfarande vakna. Runt 1 eller så måste Tobbe ha somnat (lyckost)... men inte lilla jag!

Jag har bara haft lite mikrosömn till och från hela natten. Började få riktigt panik runt 3 när jag insåg att jag fortfarande inte somnat ordentligt och skulle upp vid 05.45

När klockan var runt 04.45 var jag helt gråtfärdig och utmattning för att jag fortfarande inte somnat ordentligt. Frågan är varför!?

Har ingen aning.

Är dock grymt imponerad av att jag varit så himla pigg hela dagen och är hyffsat pigg fortfarande. Och jag har dessutom fått en massa vettigt gjort sen jag slutade vid 3 idag!

Jag har:
- Fortsatt Tobbes mormors storstädning i vardagsrummet, vilket innebar hysterisk dammning och torkning överallt och tömning av vitrinskåpen på alla glas som fanns - de åkte in i diskmaskinen. Blev nogrann torkning av glashyllorna. Oj vad fint det blev!

- Åkt till Jysk med Tobbe och inhandlat en byrå

- Monterat byrån som nu står snyggt och prydligt här bredvid datorn. Oj vad den rymde massa (skit) som vi hade vi datorn. Nu ser man databordet!

Resten av lådorna ska bli för babykläderna. Perfekt!

- Jag har dammsugit en snabbis i hela lägenheten

- Jag och Tobbe har burit ner en massa skit till förrådet

- Jag lyckades även laga middag :)

- Klippt Tobbes tånaglar. Ja jag vet Usch och fy! Det var äckligt. Men vad ska man göra när han är handikappad!?

- Varit ute med Kita så hon blev nöjd och trött för kvällen


Nu hoppas jag med detta att jag ska sova som en stock i natt! :D Vad tror ni!? Jag är rätt säker på att jag kommer lyckas!

Ovido - Quiz & Flashcards