Alla inlägg den 5 april 2009

Av Camilla - 5 april 2009 10:07

Torsdag och Fredag spenderade jag med jobbet ute på djurönäset på konferens. Riktigt trevligt!

Tro det eller ej men lilla gravida jag var uppe senast av alla, många chockade över att jag orkade :) Men jag hade ju så trevligt prata med rumskompisen så sova glömde vi bort till typ 2 då vi insåg att vi skulle upp senast 7.

Kom hem till mina älsklingar runt 5 på fredagen. Båda helt lyckliga. Tobbe blev tvungen att klappa lite extra på magen som hade varit borta ;)

Sen kom Linda och Selius på besök från Flen och ska vara i Stockholm ett par dagar så det blev god middag och mys med dem under kvällen, och söt-Kattis såklart ;)

Heidi var här under en timme och roade oss alla på högsta nivå innan utgång!

Vaknade på lördagen av ett UNDERBART väder! Man blev ju alldeles till sig och heeelt lycklig. Linda och Kattis var i stallet hela dagen. Jag, Tobbe, Selius och Kita tillbringade dagen i solen med läsk och glass! Kita passade på att ta årets första bad (galning) nere i hamnen. Hon badade bara benen som tur var och hade jätte roligt med alla stenar som fanns!

Kvällen bjöd på mycket trevligt folk och GRILLNING! Mums! Och vi åt ute, så himla mysigt även fast det blev lite kyligt efter ett tag. Kita bjöd på en fin show mellan husen när hon flög på en annan hund när vi inte hann stoppa hennes framfart. Någon som vill ha henne!? Hon är billig, dessutom löper hon!

Idag får man se vad som händer. Inte lika underbart väder idag inte. Regnet det bara öser ner! :P Tobbe får ta ut Kita på promenad. Perfekt!

Bebis verkar växa som h*n ska i magen. Det är för det mesta väldigt lugnt och jag börjar inse att det är nog väldigt trångt och bebis har nog hunnit blivit ganska stor. Jag försöker berätta för bebis varje dag att h*n inte ska bli större än ca 3500gram! :P Får se om jag lyckats!

Ovido - Quiz & Flashcards