Alla inlägg under januari 2009

Av Camilla - 12 januari 2009 19:20

Japp tro det eller ej men jag fick en riktig njutning idag!

Av maränsvisch ;) Äntligen fick jag svulla det jag längtat efter hela helgen!

Jag har mått piss-illa hela dagen idag och antar att det är halsbränna jag även haft. Pissigt jobbigt men jag överlevde precis dagen.

Efter att ha ätit middag och fortfarande var så sugen på marängsvisch fick jag med mig Tobbe till lilla coopen. Men de hade varken maränger eller chokladsås, observera att jag var på väg att börja gråta.

Tobbe körde mig snällt till stora coopen där jag fick inhandla alla ingredienser till min stora lycka och vi kom även hem med en film som vi redan nu ska bädda ner oss med :) MYS!

Titta på bilden vad gott det ser ut!!! MUMS! MUMS! MUMS!

Av Camilla - 11 januari 2009 21:34

Wiee idag åkte vi till IKEA och shoppade lite.

Där handlade vi Gulliver spjälsäng, madrass, madrasskydd.

Sen åkte vi till Jysk och handlade bäddmadrass, Täcke, kudde, lakan, ett bäddset med påslakan och örngott!

Oj vad sugen man blev på att montera ihop sängen och bädda på en gång! Men vi bestämde oss för att hejda oss ett tag till ;) Hihi!


Har insett nu att jag nog ska åka och byta täcket och bäddsetet imorgon. Hur fan ska man veta vad man ska ha för storlek på saker och ting?

Vi köpte täcke och bäddset för baby som hade mått 70*100 men de flesta bäddset överallt verkar vara 100*130 som då var junior på jysk. Spjälsängens standardmått är ju 60*120.

Vart jag än har kollat på bäddset på internet nu verkar det vara större storleken som gäller till spjälsäng. Kanske bäst att byta så man kan ha de flesta påslakan osv?

Hmm en hel vetenskap vad man än ska köpa till babyn... Suck!



Av Camilla - 10 januari 2009 10:24

Japp vaknade verkligen precis innan 10 och det första jag tänkte på var marängsviss!! Fy fan vad gott. Skulle vilja ha det till frukost nu på direkten!

Men blir nog till att ta sig i kragen och pallra mig till köket och äta några smörgåsar och jucie istället...

Bebis har legat och trummat så mysigt i magen i över en halv timme nu på morgonen! Underbart mysigt.



Av Camilla - 5 januari 2009 21:34

Jajamen nu tror jag att vi äntligen bestämt oss vad det blir för modell på vagn. Tobbe är helt såld!

Vi har ju enda från början velat ha en Emmaljunga, och då en av kombimodellerna. Men när man äger modell lite större hund som behöver halva bakluckan får ens önskningar begränsas lite.

Vi måste få in barnvagnen rakt in i bakluckan för att Kita fortfarande ska ha halva bakluckan.

Efter lite provande av vagnar i bilen gav vi direkt upp nästan alla av Emmaljungas modeller förutom: Nitro City och City cerox 360 (typ samma vagn). Den var så otroligt lätt. Bara 11kg jämfört med deras större vagnar som ligger runt 16kg och den blev jätte liten och behändig att ta in i bakluckan! :)

Lägger till en bild på hur nitro cityn ser ut utan liggdelen. Vi ska köpa till citykorg, skötväska och lite annat smått. Verkar sluta på 8000:- om det blir från butik. Lyckas vi hitta en fräsch begagnad så blir det så :)

Vi har inte bestämt oss för färg ännu men lutar åt svart!


På kvällen tittade jag, Tobbe och Kita på "The green mile". Jösses vad sorglig den var...! Men otroligt bra!
Jag lägger även till en bild på mig mosad under våran söta Kita som alltid vill vara med i soffan, helst ligga på en. Hon tror att hon är en liten knähund! Så charmig så!

Till och med bebis protesterade och sparkade lite på Kita ;)

Under dagen har bebis knappt givit sig till känna men under kvällen verkar bebis återigen lagt sig så att sparkar kommer framåt så det känns så tydligt om mysigt!!!

Av Camilla - 4 januari 2009 21:25

Herregud vad söta Tobbe och Kita var i morse när jag gick upp... Dom sussade kvar båda två utan att röra sig det minsta... Sött att husse och hunden skedar på ena sidan sängen medan jag har legat ensam på andra sidan ;) Haha!


Mitt på dagen gav vi oss på att åka långfärdskridskor med mamma och pappa. Efter lite meckande med pjäxor hit och dit lyckades jag och Tobbe sitta fast på varsinna skridskor. Kita överlycklig och började att släpa mig över sjön (hon trodde hon skulle dra mig). Hon fick vara lös sen och skötte sig väl både exemplariskt bra och emellanåt som ett dregg men oj vad roligt hon hade och oj vad trött hon var när vi kom tillbaka till bilen.


Jag säger bara AJ vad ont det gjorde i vristerna när man åkte, jag trodde de skulle gå av på vägen tillbaka. Annars tyckte jag inte att det var jobbigt alls. Bara mysigt och roligt.

Blev lite bökigt att försöka kissa typ en gång i kvarten runt sjön med skridskor på och med en massa folk som åkte förbi. Jag lyckades gömma mig bakom en gran, mamma lyckades få bildbevis!

Kom på sammtidigt som jag började kissa på isen, att hoppsan den smälter ju ;) Haha!


Bebis har varit lite för lugn i magen idag tycker jag. Brukar vara ett himla härjande. Inte mycket till sparkar alls. Men jag har fått några lugnande sparkar trots allt. Jag tror bebis hittat ett mysigt ställte längre in i livmodern och ligger och tar det lugtn ;)

Av Camilla - 2 januari 2009 21:25

Idag fick jag till min stora glädje shoppa lite. Tobbe följde snällt med på ett villkor: Att han fick köpa djurgården nappflaska och napp till bebis ;) Och det gick jag med på!

Så idag inhandlades nappflaska och napp till lilla bebis! :)


Jag fick handla leggings, benvärmare och skor :D Det behövdes. Sen kännde jag att jag inte fick shoppa mer eftersom jag beställt massa kläder också och fick massa fint i julklapp. Så nu ska nog jag och magen klara oss ett tag.


På e.m åt vi pizza och badade bubbelpool hos Tobbes föräldrar. Mysigt att sitta och gosa i 40 grader i pool utomhus medan det är 8 minus i luften!

Jag har haft riktigt mycket molvärk i tjejmagen hela dagen och bebis har varit ganska lugn.

Men nu på kvällen fick jag så ont att jag blev tvungen att ta alvedon. Verkar släppa lite. Hua vad ont det gör. Men det är bara att härdas. Detta är nog inget om en förlossning ;)

Och bebis verkar i alla fall röra sig i magen så allt är nog som det ska, bara växtvärk....

Av Camilla - 2 januari 2009 09:16

Yes så var nyårsafton som jag har haft ångest inför jätte länge över! :)

Och jag klarade mig riktigt duktigt bland alla fyllon och var trevlig och hade till och med ganska skoj jag med. Tobbe höll sig snygg och städat ungefär till strax efter tolv sen blev tungan riktigt tjock och munnen gick i ett. Han somnade snabbt när vi kom hem vid halv 3. Skönt! ;)


Gårdagen var en riktig "Dagen efter dag" till och med för mig. Sov till halv 11. Sen åt vi frukost. Just det jag dammsög faktiskt lägenheten innan vi gick över till att inte göra något vettigt alls igen. Till lunch blev det donken :D YES!

Hela eftermiddagen och kvällen spenderade vi i Tobbes föräldrars soffa med tv-spel och film. Det enda vettiga utöver detta är att jag körde bil en gång till och var ute med hunden som till och med hon var lite dagen efter utan alkohol ;)

Idag har det varit highlife på bebis igen i magen, väldigt olika det där från dag till dag även fast jag känner bebis tydligt varje dag!


Hmm undra vad denna dag ska bjuda på för vettigt? vem vet...


Bilderna nedanför visar hur fin Kita var på nyår! Hetaste hunden! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards