Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Camilla - 5 januari 2009 21:34

Jajamen nu tror jag att vi äntligen bestämt oss vad det blir för modell på vagn. Tobbe är helt såld!

Vi har ju enda från början velat ha en Emmaljunga, och då en av kombimodellerna. Men när man äger modell lite större hund som behöver halva bakluckan får ens önskningar begränsas lite.

Vi måste få in barnvagnen rakt in i bakluckan för att Kita fortfarande ska ha halva bakluckan.

Efter lite provande av vagnar i bilen gav vi direkt upp nästan alla av Emmaljungas modeller förutom: Nitro City och City cerox 360 (typ samma vagn). Den var så otroligt lätt. Bara 11kg jämfört med deras större vagnar som ligger runt 16kg och den blev jätte liten och behändig att ta in i bakluckan! :)

Lägger till en bild på hur nitro cityn ser ut utan liggdelen. Vi ska köpa till citykorg, skötväska och lite annat smått. Verkar sluta på 8000:- om det blir från butik. Lyckas vi hitta en fräsch begagnad så blir det så :)

Vi har inte bestämt oss för färg ännu men lutar åt svart!


På kvällen tittade jag, Tobbe och Kita på "The green mile". Jösses vad sorglig den var...! Men otroligt bra!
Jag lägger även till en bild på mig mosad under våran söta Kita som alltid vill vara med i soffan, helst ligga på en. Hon tror att hon är en liten knähund! Så charmig så!

Till och med bebis protesterade och sparkade lite på Kita ;)

Under dagen har bebis knappt givit sig till känna men under kvällen verkar bebis återigen lagt sig så att sparkar kommer framåt så det känns så tydligt om mysigt!!!

Ovido - Quiz & Flashcards