Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Camilla - 21 januari 2009 21:04

I måndags hade vi personalmöte på kvällen. Bebis hade typ fest eller något i magen från kl. 5 till runt 22 på kvällen då "den" äntligen lugnade ner sig! Var iof väldigt mysigt men jag hade aldrig kunnat somna med det möblerandet i magen. Tobbe vara skrattade :)


Igår fick vi äntligen bort den trasiga soffan och den nya inburen i rätt rum till och med. Var bara att skala av och möblera :) Passade riktigt bra in i rummet. Synd att det är ett så litet rum bara!


Idag har jag varit duktig och haft möte med chefen om ev. omplacering på jobbet om jag skulle få riktigt ont i svanken senare i graviditeten. Lät riktigt bra! Sen har jag varit duktig och varit på banken också och fixat med saker jag ska ha gjort i 2 veckor ;)

Idag har vi även fått en ny skohylla och klädhängare av Tobbes mormor och morfar. Skönt att kunna hänga jackan där den borde vara igen!

Nu är det nedräkning till fjällen!!! Wohoo! Inte långt kvar nu!!!!


Oxh så 2 bilder på den evigt växande magen. Lägg märke till mina söta hormonränder som jag hade både ovanför och nedanför naveln. Syns inte så tydligt på bild men IRL är det riktigt tydligt :)


Ovido - Quiz & Flashcards