Alla inlägg under oktober 2008

Av Camilla - 15 oktober 2008 20:28

Jahapp... Efter jobbet idag så åkte jag, min älskade Tobbe och "svärfar" ;) till Bilia i Nacka och kollade på en volvo som Tobbe hade reserverat igår efter att vi fått JAAA från banken!
Jag fick provköra och oj vilken bil! :) Både jätte fin och fräsch och silver som jag vill ha!

Så vi bestämde oss och skrev en massa papper hit och dit. Så på Fredag om pengarna kommer från banken hämtar vi våran fina volvo och lämnar in Tobbes älskade bil som jag kommer sakna sååå! VW golf gt turo kompressor. Så rolig och trevlig att köra...

Men som sagt nu har vi Vovve, snart Volvo, Snart bebis och sen är det ju bara villa som saknas. Men vi har bestämt oss att vi trivs så bra i våran lägenhet. Vi bor så bra! Nu ska vi bara totalrenovera badrum och kök för pengarna som blir över.

Härligt!!!

Och nu till lilla gravida mig... Bläää vad jag mår illa! Men är glad för det för jag har inte kännt mig så gravid till och från så när jag mår illa blir jag glad ändå ;) Knäppa jag!

Lägger till en bild på min mage idag. Är idag i v.9+0

Av Camilla - 12 oktober 2008 20:08

Hela helgen har vi varit hos våra underbara vänner Lindra och Crille i Hällerforsnäs.

På fredagen var vi ute i Eskilstuna med Lindas föräldrar och massa folk på "Safiren" tror jag det hette. Jag var nykter och fick köra pickup! :) Roligt!

På vägen hem hade Crille och Tobbe jätte roligt i baksätet och lekte med knappen som gör att det oranga saftblandaren drog igång och ;) När man är nykter och är med fulla människor känner man sig verkligen som en mamma!

Roligt hade dom i alla fall. Vi kom väl i säng runt 3.

Sov till halv 11 på lördagsmorgonen. Första gången på länge jag lyckades sova så länge!

På dagen var vi och shoppade på Lager 157!

Oj vad mycket kläder jag hittade. Jag som gjorde av med massor av pengar i fredags. Men det var ju så billigt så jag fick:

1 par mjukisbyxor

2 par linnen

1 sjal

2 långärmade v-ringade tröjor

1 långärmad tröja

för mindre än 400:- då är man värd att shoppa tycker jag! ;)

På kvällen blev det thaimat och filmmys. Men jag sov mig mest i genom hela kvällen. Kul tjej den där Camilla sen hon blev gravid. Social och pigg!

Idag var vi på långpromenad med hundarna innan vi åkte hem.

När vi kom hem åt vi middag och sen kikade vi på mamma mia :D

Har mått riktigt illa idag på eftermiddagen och kvällen, tror det är för att jag ätit för dåligt idag.. Annars har jag mått riktigt bra i helgen. Lite molvärk till och från och lite illamående.

En mysig helg, Som vanligt när man är med Linda och Crille!


Av Camilla - 10 oktober 2008 20:16

Idag tog jag halvdag på jobbet och slutade alltså 11!

Nice nice!

Mamma kom och hämtade mig så åkte vi till Farsta centrum och lunchade thai mat och shoppade kläder.

Snälla mamma bjöd på 700:- till söta Milla!

Jag lyckades kapa:

2 vinterjackor

1 hoodtröja

2 toppar

1 par jeans

1 stickad lång tröja

1 lång mysig kofta

2 bh:ar (Har visst gått upp till 75D) ;)

matchande mössa och vantar (mössan modell=skadad spermie enligt mamma)

Jag är super nöjd med shoppingen och det var en mysig eftermiddag med mamma! Älskar dej!

Av Camilla - 8 oktober 2008 20:30

Öppnade idag vilket betyder att jag gick upp kvart i 6. Alldelles för tidigt tyckte jag i morse. Vid halv 7 har jag vaknat de flesta morgnarna självmant, eller för att jag är kissnödig. Men det här var för tidigt!

Fick senare under dagen höra av Chris som hade sett mej vandrandes till jobbet vid kvart över 6 någon gång att jag såg ut som en zombie som vandrade omkring. Därav rubriken!

Har börjat bli bättre med illamåendet på morgonen. Inte alls lika svårt att få i mig frukost längre. Lyckades idag till och med äta frukost vid 6!

Senaste dagarna har jag haft väldigt mycket kramper i magen! Ska tydligen vara ganska vanligt runt v.8-9 vilket jag är i nu. Gick ju in i v.9 idag! Börjar ju närma sig v.12 lite mer nu i alla fall! Allt känns säkrare när jag gått över v.12 så jag längtar!

Men det jag längtar mest till för stunden är Fredag! Jag har tagit halv dag från jobbet och jobbar bara 7-11 och sen ska jag spendera resten av dagen med mamma och luncha och shoppa! Jippi!!!

Är definitift dags för nya bh:ar och även lite fler byxor som kanske inte spänner så mycket över magen om ni förstår vad jag menar!?

Nu ser jag verkligen gravid ut på riktigt!

Bild kommer imorn!

Nu ska jag svabba av golven en andra gång sen blir det nog sängen och tv!



Av Camilla - 5 oktober 2008 21:35

Vaknade som vanligt innan 8 för att jag för andra eller tredje gången sen jag gått och lagt mej behöver kissa. Och lyckas självklart inte somna om... Låg idag åtminstonde och drog mig till halv 10.

Kännde mig måttligt sugen på att ta en morgonrunda med Kita. Det var verkligen storm och spöregn ute. Som tur är gick Kita och la sig i sängen med husse och sov till halv 12. Sen blev jag tvungen. Ut i regnet! Är man hund ägare så är man!

Väl ute var det inte så hemskt. Bara väldigt ruggigt!
Efter att jag hade ätit min andra frukost med Tobbe och Kita så åkte vi till IKEA och kikade lite med Tobbes mamma. Vi kikade på kök och badrum och nu vet vi i stort sett hur vi vill ha det.

Nu väntar vi bara på att sega banken tänker ge oss våra pengar ;) Sen kan vi köra igång!

Till middag fick jag Thaimat, så mumsigt! Blev kyckling med cocosmjölk och massa grönsaker. Det var verkligen jätte gott men det tog stopp rätt snabbt för jag började må illa. Igen :(

Nu på kvällen har jag varit duktig och städat akvarierna!

Snart är det natti natti dags för lilla mej!

Av Camilla - 3 oktober 2008 22:06

Här går det att följa hur bebisen ser ut. Just nu mest likt en ailien ;)


http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Camilla&year=2009&month=5&day=21&babycount=1"></param><param%20name="wmode


Alltså min mage är så svullen! Det är så fult! Mina favorit byxor som jag kunnat ha sen jag var typ 14 sitter tight som fan. Men jag tvingar magen att hålla sig i dem ikväll under några timmar. Om några veckor till är det ju helt kört...

Var hemma från jobbet igår och idag och har bara vilat och tittat massor på tv. Jag har Tobbe har varit lite nördiga och hyrt alla 5 harry potter filmerna och glott i streck. Mysigt! Alldelles lagom aktivitet!

Jag har mått så illa. Och har inte alls haft den aptiten jag brukar ha. Mår illa av det mesta. Har olika sug varje dag. Idag var det mest efterlängtade vindruvor! Mums!

De små rackarna finnarna jag fått i ansiktet och på bröstet är inte så vackert. Små och inte så synliga men irriterande när man inte haft så förut! Men det är värt det ;)


Av Camilla - 1 oktober 2008 19:16

Japp. Som en julgris är precis som jag känner mig ;)

Svullen, finnig och ful! Haha och humöret har inte varit att leka med idag.

Illamåendet var ganska okej under morgonen men det fick jag ta igen under eftermiddagen. Slutade 3 idag och la mig direkt i soffan när jag kom hem och somnade direkt i typ en timme. Somnat i soffan har jag gjort de senaste kvällarna runt typ 9. Kul tjej!

Alltså jag är så svullen om magen! Ser ut som att jag ska ha tvillingar, eller kanske trillingar. Hoppas dock på att det bara är ett litet gryn i magen!

Läste idag att den lilla är ungefär en cm nu och under kommande dagarna växer den enda till 2 cm! Vilken bjässe ;)

Tänk att något så litet kan få en att må så förjävligt!

Brösten gör fruktansvärt ont men nu har man börjat se resultat på smärtan, har nog redan börjat närma mig en storlek större i Bh. Mina hyffsat nya bh:ar passar inget vidare just nu!

Nu är klockan 19.30 och jag tänker gå och lägga mig redan!!! Ska bli så skönt! Lägger till en bild på svullomagen, även fast jag på bilden inte ser det minsta gravid ut, men jag känner mig! :P

Ovido - Quiz & Flashcards